Produkty pro mlekárenská výroba (2)

Přenos Tepla - Přímý a Nepřímý

Přenos Tepla - Přímý a Nepřímý

Přenos tepla, přímý a nepřímý Při přímém přenosu tepla se obraz tiskne na nosný materiál v zrcadlovém obraze a poté se opatří lepidlem. Před přenosem se lepidlo aktivuje teplem a výrobek se dostává do přímého kontaktu s obrazem. Obraz se nyní přichytí k výrobku a může být vypálen. Tento postup je výhodný, protože neobsahuje opotřebitelné komponenty. V závislosti na typu stroje lze dekorovat kuželové, válcové, oválné a také obdélníkové výrobky. Dekorovaná plocha by však měla být rovná, tj. ani konkávní, ani konvexní. Pro konkávní nebo konvexní plochy či reliéfy doporučujeme spíše nepřímý přenos tepla. Zde se "lepidlo" nachází na papíře, na který je vytištěn obraz v správném směru. Při zahřátí se toto lepidlo pod obrazem roztaví a obraz je pomocí také zahřátého silikonového tampónu od papíru oddělen.
LECKER'S Bio Smetana Silná

LECKER'S Bio Smetana Silná

Ať už na zdobení nebo plnění dortů a pečiva, na vylepšení ovoce nebo dezertů, Lecker’s Bio Sahnestark dodává šlehačce stabilitu – a to zcela bez chemických přísad. Glukóza získaná z kukuřičného škrobu má schopnost vázat vlhkost, což zajišťuje stabilitu šlehačky po delší dobu. Složení: kukuřičný škrob*, glukóza* *=z kontrolovaného ekologického zemědělství Alergeny: žádné obsaženy Vegetariánské: Ano Veganské: Ano